دعاوی ملکی

خانه / مقاله

همانطور که میدانید امروزه دعاوی ملکی بسیار زیادی وجود دارد.که میتوانید برای دور زدن قانون یک وکیل مجرب بگیرید .اما ما برای اینکه شما با امور ملکی بهتر آشنا شوید تا بتوانید حق و حقوق خود را بهتر بشناسید،مطالبی را خدمت شما عرض می نماییم.همچنین میتوانید با مشاوران حقوقی موسسه ثبت غدیر در ساعات اداری تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان بگیرید.

امور ملکی یا بهتره بگیم دعاوی ملکی به سه دسته حقوقی,کیفری و ثبتی تقسیم میشود که عمده ی آنها در دسته حقوقی قرار میگیرد.

دعاوی ملکی حقوقی

–  تفکیک رهن و سندهای ضمانتی

– اجبار به تنظیم سند رسمی

– اجبار به دریافت پایان کار

–  گرفتن صورت مجلس تفکیکی

– باطل کردن قرار داد

-گرفتن مطالبه اجرت المثل

– فسخ قرار داد

– تخلیه اماکن تجاری

– درخواست مطالبه سرقفلی

– تعدیل میزان اجاره بها

-اجازه انتقال منافع از فرد به فردی دیگر

دعاوی ملکی کیفری

– جعل اسناد ملکی با نیت فریب و کلاهبرداری از دیگران

– تبانی و فساد در خرید و فروش معاملات دولتی

– ارتکاب جرم کلاهبرداری در معاملات و خرید و فروش مساکن

– خیانت در امانت

– فروش غیر قانونی اموال

– معامله و خرید و فروش معارض

– مورد استفاده قرار دادن اسناد جعلی

– تقسیم ملک و ورود غیر مجاز به ملک دیگران

– تغییر کاربری زمین کشاورزی بدون مجوز

دعاوی ملکی ثبتی

-باطل کردن سند رسمی

-اجرای ثبت

-باطل کردن انجام نامه  ثبتی املاک مرتبط

-باطل کردن سازوکار کمیسون های مختلف ثبتی

-باطل کردن نطر هیات حل اختلاف اداره ثبت و اسناد کشور

-باطل کردن سند مالکیت معارض

-افراز املاک

-توقیف کردن عملیات اجرایی

تفکیک و افراز ملک

تفکیک در لغت به معنای تقسیم میباشد مثلا ملکی که 6000 متر مساحت داشته باشد را به قطعه های 500 متری تفکیک یا اصطلاحا افراز میکنند و به این نکته توجه داشته باشید اگر زمینی یک مالک داشته باشد نمیتواند آن را افراز کند و حتما باید بیش از یک مالک وجود داشته باشد تا بتوان زمین را تفکیک کرد.

امور وقف

وقف در فقه به معنای جلوگیری از انتقال از راه فروش یا بخشیدن به فرد دیگری میباشد که در راه خدا ان کار صورت میگیرد و در مورد ملک،وسایل و… صدق میکند که گره گشای مشکلات مردم میباشد.اما بعضی ها ممکن است که بخواهند از راه غیر قانونی اموال وقفی را به فروش برساند که در قانون اشد مجازات را برای اینگونه افراد در نظر گرفته شده است.برای اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ثبت غدیر تماس حاصل فرمایید.

تخلیه املاک مشاعی

اگر درخواست توسط یکی از مالکین مشاع صورت گیرد باید سهم سایر مالکین را به مستاجر پرداخت کند ویا اینکه در فرض اجرای حکم به صورت وضع ید،باید حق کسب به نسبت سهم خواهان به مستاجر پرداخت نماید.

ملزم به گرفتن پایان کار

یکی از مهم ترین و به نحوی اولین قدم برای ساخت یک ساختمان گرفتن پروانه ساختمانی میباشد.فرد مالک میتواند با مشارکت یا به صورت تنهایی اقدام به ساختن کند ولی ابتدا باید پروانه ساختمانی را اخذ نمیاد.

ملزم به تنظیم سند رسمی

یکی از مشکلاتی که ممکن است درهنگام خرید ملک به وجود آید،خودداری مالک هنگام حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی میباشد.این خودداری مالک،زمانی رخ میدهد که،مالک ادعای بالا رفتن ارزش ملک را داشته باشد یا در مواردی که سند ملک در گروی بانک باشد،نتواند بدهی بانک را پرداخت کند.

دستور تخلیه

زمانی که قرارداد مستاجر به پایان رسید،مالک حق دارد که درخواست تخلیه بدهد،اگر مستاجر با رضایت ملک را تخلیه کرد،مشکلی به وجود نمی آید اما گاهی اوقات در هنگام تخلیه مشکلاتی بین مالک و مستاجر به وجود می آید واگر مستاجر ملک را در زمان مقرر تخلیه نکند،مقررات مربوط به غصب درباره آن اجرا میشود و همچنین قانون در این خصوص برای مالکی که مستاجرش که قانون را زیر پا گذاشته است چاره ایی اندیشیده، که آن تنظیم یک قرارداد موقت میباشد.

و درآخرما سعی کریدم مطالبی را درباره امورملکی مانند الزام به تنظیم سند،دستور تخلیه،اخذ پایان کار،امور ملکی و.. و همچنین انواع دعاوی ملکی با شما درمیان بگذاریم که امیدوارم راضی بوده باشید همچنین موسسه ثبت غدیر با استفاده از تخصص ودانش وکلا و تجربه کارشناسان متخصص در امور ملکی،خدماتی نظیر مشاوره و وکالت در دعاوی ملکی به مراجعین خود تقدیم میکند.

09129359028

به اشتراک بگذارید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات برند

نیاز به مشاوره دارید؟

پیمایش به بالا